Over ons

Laat uw investering écht renderen

Jolien

Laat uw investering écht renderen,
ik creëer de meerwaarde voor uw vastgoed.

Wie zijn we

Over ons.

Patin is een enthousiast en dynamisch vastgoedbedrijf, met slechts één aanspreekpunt, en dat ben ikzelf, Jolien.  

Een idee dat ontstond door een spontane maar flatterende vraag van Paul. “Zou jij mij kunnen ondersteunen met het beheren van mijn patrimoniumvennootschappen?”
Na een boeiende en superleuke carrière van intussen meer dan vijf jaar in het residentieel vastgoed, werd Patin geboren.
Patin bestaat uit twee lange vastgoedtermen waarmee het allemaal begon;

  • Patrimoniumbeheer
  • Investeringsvastgoed


Met wat fantasie kan je er ook Paul en Jolien in horen.
 
Gaande van de klassieke vastgoedtransacties tot het beheren van uw patrimoniumvennootschappen, het adviseren en assisteren bij de aankoop van een eigendom, (energetische) renovatiewerken inschatten, het opmaken van een waardebepaling van uw eigendom, ....
 

Door mijn interesse in de bouwsector, heb ik doorheen de jaren de nodige ervaring mogen opdoen en alle facetten van een bouwproces kunnen doorlopen op de werkvloer. De vastgoedsector en de normeringen om energetisch te gaan wonen zijn onafscheidelijk geworden. Ik ben ervan overtuigd dat technische kennis en praktische ervaring in de bouwsector, vandaag de dag cruciaal zijn voor een vastgoedmakelaar. Hier kan en zal ik mij in onderscheiden.

Hopelijk tot binnenkort.

Ervaring in de bouw is cruciaal geworden voor de vastgoedsector.
Hier kan en zal ik mij in onderscheiden.

Aanpak

Toegankelijkheid is mijn prioriteit nummer 1.

1

Vrijblijvende waardebepaling

Nieuwsgierig naar de waarde van uw eigendom? Ik kom graag eens langs en doorloop samen met u alle noodzakelijke informatie voor de opmaak van een professionele waardebepaling.

Bent u in het bezit van bouwplannen/ EPC verslag/ Elektrische keuring/ Asbestinventaris/ andere technische documentatie? Leg deze alvast klaar, want deze zijn zeer interessant voor mij!

2

Toelichting en plan van aanpak

Na het rekenwerk is het tijd voor een constructief gesprek over zowel cijfers als een plan van aanpak. Iedere eigendom is uniek en zo probeer ik samen met u te werken aan een strategie die het maximale haalt uit uw vastgoed. Ik luister ook graag naar uw verwachtingen en wensen.

De verkoop van vastgoed gaat over meer dan stenen alleen. We nemen de tijd die nodig is om dit voor u een aangenaam proces te maken en ik tracht een toegankelijk aanspreekpunt te zijn waarbij u terecht kunt met al uw vragen. 

3

Promotie en verkoop

Men krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk! Professionele fotografie, een duidelijke en sterke tekst en een volledig dossier vanaf dag 1 zijn ontzettend belangrijk. Hierna lanceren we uw eigendom volgens de gekozen strategie. 

Bezoeken zullen steeds op een vooraf gecommuniceerd moment plaatsvinden. 

4

Verkoop gesloten

Wanneer de verkoop gesloten wordt zullen we samen de overeenkomst ondertekenen met een lekker glaasje 😊 Ook hierna blijf ik ten allen tijde bereikbaar bij vragen. Ik ga mee naar de akte en help u met de overname van water en energie en de sleuteloverdracht.

De verkoop van vastgoed is een intensief maar boeiend proces waarbij samenwerking en goede communicatie cruciaal zijn. 

Laat ons hier samen iets moois van maken. 

Let’s do this together.

Contacteer mij en we bekijken wat ik voor u kan betekenen.

PATIN Vastgoed

Hendrik Heymanplein 218 , 9100 Sint-Niklaas
info@patin-vastgoed.be
+32 470 76 72 15

Zaakvoerder Jolien Catthoor
Erkend vastgoedmakelaar - BIV 513 571

Onderworpen aan de deontologische code BIV
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV), Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel.

Lid van de Confederatie van Immobiliënberoepen Vlaanderen